Projecten

Valley

Noord-Holland

Groene en multifunctionele blikvanger op de Zuidas. Het ontleent zijn naam aan de publiek toegankelijke terrasvormige vallei die tussen de drie multifunctionele torens ligt.

Bekijk Project

Cooltoren

Zuid-Holland

De skyline van Rotterdam krijgt er weer een iconische woontoren bij: de ruim 150 meter hoge Cooltoren. Het nieuwe icoon telt 52 bouwlagen met 280 woningen en trekt de aandacht met grote uitkragende balkons en open gevels.

Bekijk Project

Well House

Noord-Holland

Well House verrijst in 2025 op de Amsterdamse Zuidas en mag zich dan met 86 meter het hoogste houten kantoorgebouw ter wereld noemen. Een houten constructie, zoals die van Well House, is nog nooit eerder op deze schaal uitgevoerd.

Bekijk Project

Clubhouse Boompjes

Zuid-Holland

Clubhouse boompjes ligt direct aan de Maas, met het centrum van Rotterdam op een steenworp afstand. Het perceel is gelegen tussen een kade, een dijk en twee bestaande gebouwen, de Terrastoren en het gebouw van de Rijkswaterstraat.

Bekijk Project

NHOW RAI Hotel

Noord-Holland

Het opvallende NHOW Amsterdam RAI hotel bestaat uit drie gestapelde volumes. Een spectaculaire verschijning op een complexe bouwlocatie.

Bekijk Project

Sluishuis

Noord-Holland

Op de kop van Steigereiland is woonproject Sluishuis een spectaculaire blikvanger. Het gebouw kenmerkt zich door de ruim 50m grote uitkraging, de trapsgewijze opbouw en de ligging in het water.

Bekijk Project

Robin Wood

Noord-Holland

Op Centrumeiland IJburg in Amsterdam wordt Robin Wood gerealiseerd. Robin Wood bestaat volledig uit hout en voldoet aan hoge duurzaamheidsambities. Het ontwerp is opgebouwd uit drie lagen die samen een ‘Urban Village’ vormen.

Bekijk Project

De Koepel

Noord-Holland

De monumentale Koepelgevangenis in Haarlem wordt compleet herontwikkeld, waarbij het benutten van de gebouwkwaliteiten en uitdagingen leidend is.

Bekijk Project