WIJ ZIJN GOED IN WAT WIJ DOEN.

Kwaliteit staat voorop. Wij luisteren aandachtig naar de wensen van onze opdrachtgevers en werken uitsluitend met deskundige medewerkers.
We zijn altijd op zoek naar een optimale prijs- en kwaliteitverhouding en bewaken de eenvoud in (complexe) projecten. Dit leidt tot een goede integrale aanpak en het beste resultaat.

Maak kennis met Van Rossum

WERKEN MET DIVERSE
MATERIALEN

Door de diversiteit aan ontwerpopgaves ontstaat er een divers palet aan constructieve oplossingen, waarvoor verschillende materialen en technieken worden toegepast. Kennis van de nieuwste ontwikkelingen is essentieel voor een effectieve vertaling naar een constructief ontwerp dat aansluit op alle wensen en eisen.

In het opstellen van de berekeningen voor deze verschillende materialen hebben wij ruime ervaring en de benodigde expertise.

WIJ WERKEN ALTIJD DUURZAAM

Duurzaam construeren speelt een steeds grotere rol binnen ons vakgebied. Als constructeur hebben wij direct invloed op het duurzaamheidsgehalte van gebouwen. Duurzaamheid ontstaat wanneer er vanaf het allereerste ontwerp rekening wordt gehouden met deze ambitie.

We bekijken al in de ontwerpfase naar de milieueffecten over de gehele levensduur van het gebouw of bouwwerk. Dankzij onze bewezen expertise treden wij op als adviseur van de duurzaamste gebouwen van Nederland. Door een versterkte focus op duurzaam ontwerpen en materiaalgebruik, in combinatie met financiële haalbaarheid, zijn er door ons ook meerdere complexe projecten gerealiseerd.

Parametrisch ontwerp

Parametrisch ontwerpen is een ontwerpproces, waarbij onze ontwerpen automatisch worden gegenereerd op basis van relaties tussen onderdelen, zoals maten, materiaaldikte of geometrie. Allemaal in de vorm van data. Het voordeel is dat je ontwerpen makkelijk kan aanpassen op gegevens uit de omgeving, ontwerpen kan optimaliseren en berekeningen kan automatiseren.

BIM

Onze medewerkers zijn volledig gespecialiseerd in BIM 3D-modellen, waarmee we integraal kunnen samenwerken met alle andere betrokkenen bij het ontwerpen van een project. Dankzij het modelleren in BIM kunnen alle betrokken partijen op een gestructureerde manier hun expertise en kennis delen, bevorderen we kwaliteit en samenwerking binnen bouwteams en worden faalkosten verlaagd.