Op vier verschillende locaties werkt Van Rossum Raadgevende Ingenieurs aan spraakmakende en inspirerende projecten. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken.

In gedreven teams wordt hard gewerkt aan prachtige projecten.

Het team van Van Rossum is multicultureel, intercontinentaal en bestaat uit een gezonde mix van “jonge honden” en “oude rotten” uit het vak. Van Rossum vindt het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen en wij bieden onze medewerkers interne en externe opleidingen aan. Ook vinden er, in een cyclus van 6 weken, een lunchlezingen plaats voorgedragen door een interessante spreker.

Ontspanning vinden wij minstens zo belangrijk daarom horen gezellige uitjes ook zeker bij Van Rossum. In onze kantine kun je rustig aan tafel je lunch nuttigen, gebruik maken van de gamecorner(PlayStation) of je collega’s uitdagen voor een potje tafeltennis of airhockey. Ook maken we met de gehele organisatie mooie meerdaagse reizen naar inspirerende wereldsteden.

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage of afstudeerplek? Bij ons zijn er diverse mogelijkheden op verschillende vakgebieden. Wij staan klaar om je meer te vertellen.

Openstaande vacatures:

Voor vragen kun je contact opnemen met onze HR adviseur Carolien Roozendaal: 020-61 53 711 of stuur een e-mail naar: c.roozendaal@vanrossumbv.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet werk jij binnenkort samen met ons aan toonaangevende projecten!