WERKEN BIJ VAN ROSSUM

Als collega op één van onze vier locaties in Amsterdam, Almere, Utrecht of Rotterdam is geen dag hetzelfde. Op kantoor of op de bouwplaats zorg jij dagelijks voor integrale en creatieve oplossingen, in alle fasen van bouwprojecten of voor onze organisatie.

Samen met circa 175 collega’s werk je in enthousiaste teams aan gave projecten die het verschil maken. Waar jouw ambities ook liggen, bij Van Rossum vind je zeker een uitdaging die bij jou past. Want als dynamische organisatie zijn wij altijd op zoek naar startende of ervaren collega’s.

 

Beschikbare Vacatures

Constructeur

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Als constructeur ben jij verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking van jouw projecten. In projectteams, bestaand uit constructeurs, projectleiders, BIM-modelleurs en een senior adviseur, werken wij aan toonaangevende projecten. Jij kunt zowel zelfstandig, als in teamverband, goed functioneren en berekent zelf beton-, staal- en/of houtconstructies. Je bent in staat de uitkomsten van jouw berekeningen te communiceren […]

Bekijk vacature

Afstudeerder structural-, building engineering of civiele techniek

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Als afstudeerder bij Van Rossum krijg je de unieke kans om samen met Van Rossum te bepalen wat voor afstudeeropdracht je uit gaat voeren en krijg je de mogelijkheid deze te koppelen aan één van onze mooie projecten, hierdoor onderscheiden wij ons van andere organisaties. Gedurende jouw afstudeeropdracht word je begeleid door een van onze […]

Bekijk vacature

Ervaren projectleider constructeur

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het constructieve ontwerp en de technische uitwerking van jouw projecten. In projectteams, bestaand uit constructeurs, projectleiders, BIM-modelleurs én een senior-adviseur, werk jij samen aan toonaangevende projecten. Jij ontwikkelt, beheert en coördineert projecten zelfstandig. Je hebt een belangrijke rol in het constructief ontwerp en de afstemming met andere externe partijen. […]

Bekijk vacature

Stage of afstudeerder built environment of bouwkunde

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Als stagiair(e) bij Van Rossum krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan actuele constructieve projecten met de daarbij behorende diverse werkzaamheden. Het maken van 2D productie tekeningen in Revit, archief onderzoek, 3D tekenen- of modelleren van constructies in Revit of Autocad en het integraal samenwerken met verschillende disciplines behoren tijdens jouw stage tot […]

Bekijk vacature

OOG VOOR ONZE MENSEN

Werken aan gave projecten en daarnaast deel uitmaken van een inspirerend team vak-liefhebbers, waar we kennis delen en voor elkaar klaar staan. Bij Van Rossum werken ambitieuze collega’s met een even bescheiden, als betrokken karakter, aan meer dan 550 projecten per jaar.

Een divers team, met verschillende achtergronden en unieke ervaringen, maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Het aantrekken van divers talent en het waarborgen van een inclusieve werkcultuur draagt bij aan onze groei, als bedrijf én als individu. Zo blijven we samen nieuwe stappen zetten.

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Van Rossum ervaren?

STAGE OF AFSTUDEREN?

Jaarlijks begeleiden we meerdere stagiairs en/of afstudeerders en delen graag onze kennis met jonge mensen, die op hun beurt een bron van inspiratie voor onze organisatie zijn.

Binnen een uitdagende leeromgeving bieden we studenten verschillende mogelijkheden, van oriënterende stages tot en met afstudeeropdrachten. Het biedt ons de ultieme mogelijkheid om de toekomstige generatie voor te bereiden op een succesvolle en duurzame inzet binnen ons vakgebied. Want leren is immers ook doen in de praktijk.

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage of afstudeerplek? Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde, enthousiaste studenten en staan klaar om je meer te vertellen.

OPEN SOLLICITATIE

Bij Van Rossum is er altijd ruimte voor talent. Staat jouw ideale baan op dit moment niet tussen de huidige vacatures? Reageer dan met een open sollicitatie. Vertel ons waar jouw voorkeur naar uitgaat en welke kansen jij ziet bij Van Rossum.

We komen graag met je in contact!