Ervaren projectleider constructeur

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het constructieve ontwerp en de technische uitwerking van jouw projecten. In projectteams, bestaand uit constructeurs, projectleiders, BIM-modelleurs én een senior-adviseur, werk jij samen aan toonaangevende projecten. Jij ontwikkelt, beheert en coördineert projecten zelfstandig. Je hebt een belangrijke rol in het constructief ontwerp en de afstemming met andere externe partijen.

Je bent in staat om in alle fasen van een project, van ontwerp tot uitvoering, (complexe) berekeningen uit te voeren, kunt de uitkomsten van jouw berekeningen communiceren én zorgen voor de juiste verwerking op tekening en in BIM-modellen. Je bent eindverantwoordelijk voor de inhoudelijk kwalitatieve resultaten van jouw eigen projecten.

Hieronder valt ook het maken van de projectplanning en het leidinggeven aan projectteams. Daarbij zorg je voor een goede kwaliteitsbewaking en onderhoud je contact met opdrachtgevers, waarbij jij Van Rossum vertegenwoordigt en zorgt voor de inhoudelijke afstemming van het project.

Wat bieden wij?

Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. In een hecht team wordt samengewerkt aan toonaangevende projecten en tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine of tot rust komen met een lekker stuk fruit.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. We bieden daarom interne en externe opleidingen aan en, voor een goede start, doorloop jij ons onboarding proces. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij hebt een afgeronde WO-opleiding Civiele Techniek, Structural Design of Structural Engineering.
  • Jij bent leergierig en kunt, zowel in woord en geschrift, goed communiceren met diverse adviseurs, aannemers en opdrachtgevers in (binnen) het bouwproces.
  • Jij bent in staat onder druk te presteren, zowel zelfstandig als in teamverband.
  • Je hebt minimaal vijf jaar toonaangevende werkervaring als projectleider of een soortgelijke functie.

Interesse?

Heb jij een no-nonsense mentaliteit en denk jij in oplossingen? Wacht dan niet en reageer meteen! We verwelkomen jou graag in het Van Rossum team! Stuur jouw motivatie en CV naar sollicitatie@vanrossumbv.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze HR afdeling via: 020- 615 37 11. Zij staan je graag te woord!

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je motivatie, een goede motivatie is altijd het halve werk. Schrijf het goed uit en imponeer ons!
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je CV, maak hem wel zo uitgebreid mogelijk, zodat we een goede indruk krijgen van jouw kunnen en ervaring.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.