Ervaren projectleider constructeur

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Wil jij aan de slag met de meest uiteenlopende en toonaangevende projecten? Ontwikkel en coördineer jij graag projecten in een enthousiast team? Ben jij technisch sterk en jij weet andere te overtuigen van jouw ideeën en oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In projectteams, bestaand uit constructeurs, projectleiders, BIM-modelleurs én een senior-adviseur, werken wij samen aan toonaangevende projecten. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het constructieve ontwerp en de technische uitwerking van jouw projecten, zoals het hoogste houten kantoor gebouw in Nederland, diverse torens in de randstad of complexe herbestemmingen. Jij ontwikkelt, beheert en coördineert projecten zelfstandig. Je hebt een belangrijke rol in het constructief ontwerp en de afstemming met andere externe partijen.

Je bent in staat om in alle fasen van een project, van ontwerp tot uitvoering, (complexe) berekeningen uit te voeren, kunt de uitkomsten van jouw berekeningen communiceren én zorgen voor de juiste verwerking op tekening en in BIM-modellen. Je bent eindverantwoordelijk voor de inhoudelijk kwalitatieve resultaten van jouw eigen projecten.

Hieronder valt ook het maken van de projectplanning en het leidinggeven aan projectteams. Daarbij zorg je voor een goede kwaliteitsbewaking en onderhoud je contact met opdrachtgevers, waarbij jij Van Rossum vertegenwoordigt en zorgt voor de inhoudelijke afstemming van het project.

Wat breng je mee?

 • Jij hebt een afgeronde WO-opleiding Civiele Techniek, Structural Design of Structural Engineering.
 • Jij bent leergierig en kunt, zowel in woord en geschrift, goed communiceren met diverse adviseurs, aannemers en opdrachtgevers in (binnen) het bouwproces.
 • Jij bent in staat onder druk te presteren, zowel zelfstandig als in teamverband.
 • Je hebt minimaal vijf jaar toonaangevende werkervaring als projectleider of een soortgelijke functie.
 • Jij bent 32 – 40 uur per week beschikbaar.
 • Beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

Waar kom je te werken

Het team bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. Een gezonde mix van “jonge honden” en “oude rotten” uit het vak. We bieden je een werkomgeving waarin verschillende talenten intensief samenwerken, elkaar scherp houden en plezier hebben. Ondanks dat je snel wordt losgelaten, zijn er altijd ervaren collega’s en leidinggevenden om je op te vangen.

Het bedrijf is niet te groot en daardoor toegankelijk en hecht. Alle afdelingen zijn op verschillende niveaus nauw met elkaar verbonden. De informele en transparante sfeer zorgt voor korte lijnen en er is altijd ruimte voor overleg, wat jouw vraag ook is.

In de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine en regelmatig kun je vrijblijvend deelnemen aan borrels en allerlei andere activiteiten.

Dit krijg je van ons

 • Een salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Pensioensregeling;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding of een NS-Business Card;
 • Inspirerende lezingen met en door collega’s;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden binnen deze- of andere functies bij Van Rossum;
 • Werken aan de meest uiteenlopende én toonaangevende projecten;
 • Samenwerken met een enthousiast en ambitieus team;
 • Een winstafhankelijke aanvullende beloning.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij een no-nonsense mentaliteit en denk jij in oplossingen? Wacht dan niet en reageer meteen! Stuur jouw motivatie en CV naar sollicitatie@vanrossumbv.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze HR afdeling via: 020- 615 37 11. Zij staan je graag te woord!

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je motivatie, een goede motivatie is altijd het halve werk. Schrijf het goed uit en imponeer ons!
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je CV, maak hem wel zo uitgebreid mogelijk, zodat we een goede indruk krijgen van jouw kunnen en ervaring.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.