WAAR JOUW AMBITIES OOK LIGGEN, JE VINDT ALTIJD EEN UITDAGING DIE BIJ JOU PAST

Bij Van Rossum werken 175 mensen. Zonder hen, geen Van Rossum. Het team is multicultureel, intercontinentaal en bestaat uit een gezonde mix van “jonge honden” en “oude rotten” uit het vak. Allemaal een eigen achtergrond en kwaliteiten, maar één ding hebben we gemeen: de ‘Van Rossum cultuur’. We houden van uitdaging, helpen elkaar en zetten nét dat stapje extra.

WAAROM
VAN ROSSUM

  • Je ontwikkelt en coördineert projecten zelfstandig in een enthousiast team. Samenwerken, uitwisselen en gebruik maken van elkaars ervaring, kennis en mogelijkheden. Ieder vanuit zijn eigen expertise en functie, waarin we elkaar versterken en aanvullen.
  • We bieden je een werkomgeving waarin verschillende talenten intensief samenwerken, elkaar scherp houden en plezier hebben. Ondanks dat je snel wordt losgelaten, zijn er altijd ervaren collega’s en leidinggevenden om je op te vangen.
  • Het bedrijf is niet te groot en daardoor toegankelijk en hecht. Alle afdelingen zijn op verschillende niveaus nauw met elkaar verbonden. De informele en transparante sfeer zorgt voor korte lijnen en er is altijd ruimte voor overleg, wat jouw vraag ook is.

Als jij op je best bent, zijn wij dat ook. Of je nu aan de start van je carrière staat of al wat meters hebt gemaakt. We bieden je alle tools om jezelf te ontwikkelen, op een manier die bij jou past. Een goed team ben je samen. Daarom helpen we elkaar en dagen we elkaar uit. Met collega’s die trots zijn op hun werk en een fijne werksfeer belangrijk vinden.

We investeren in goede arbeidsomstandigheden en dragen samen de verantwoordelijkheid als het gaat om jouw vitaliteit. We vieren successen en speciale gelegenheden graag met jou mee, maar staan uiteraard ook klaar bij de droevige. Bij groei hoort ook vallen en weer opstaan. Ook daarin begeleiden we elkaar.

VOOR JOU,
VAN ROSSUM

Onze mensen staan op de eerste plaats. We vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig en thuis voelt. Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons. Samen creëren we een werkomgeving waar iedereen plezier in het werk ervaart en een maximale bijdrage kan leveren.

We geloven dat verschillen ons samen beter maken. Diversiteit maakt ons sterker. Door samen een cultuur te creëren, waarin ruimte is voor openheid, ontstaat plezier en verbinding. Op de werkvloer en ook daarbuiten.

Ontspanning en gezellige uitjes horen daar absoluut bij. Ook maken we met de gehele organisatie mooie meerdaagse reizen naar inspirerende wereldsteden.

KOM BIJ ONS LANGS!

Een kijkje nemen op één van onze vestigingen? Dat kan!

Tijdens een uitgebreide kennismaking kun je alvast kijken naar de werkzaamheden en heb je de kans om jouw toekomstige collega’s te leren kennen. Ervaar de energie van de werkvloer en kijk of de cultuur echt bij jou past.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze HR afdeling.