Oog voor onze mensen. Op project bezoek met: Alexandros Glias

Hart voor ons vak, oog voor onze mensen. Binnen ons bedrijf barst het van de ambitie. Ditmaal op projectbezoek met: Alexandros Glias, constructeur/projectleider.

Alexandros Glias (36 jaar, constructeur/projectleider) is 8 jaar werkzaam bij Van Rossum en werkt aan bijzondere projecten, zoals Pontsteiger, Puls én de Cooltoren. Samen bezochten we de Cooltoren; een in het oog springende witte woontoren van 150 meter, midden in het centrum van Rotterdam.

“Na mijn studie Civil Engineering aan de TU Delft kreeg ik de kans om bij Van Rossum aan de slag te gaan. Als Griek was ik de Nederlandse taal nog onvoldoende machtig, dus bood Van Rossum mij zelfs een cursus Nederlands aan.” 

“Ik startte als junior constructeur aan project Pontsteiger; een project waarin ik al mijn passies en kwaliteiten kwijt kon. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot projectleider. Een leuke en diverse baan in een jong en deskundig team. Als projectleider ben ik de coördinerende schakel tussen alle betrokken partijen, van ontwerp tot oplevering. Ik overzie het totale project en bedenk – binnen het budget – optimale oplossingen voor complexe vraagstukken.”

“De Cooltoren is een prestigieus project om aan te mogen werken. Als ik ’s morgens wakker word en mijn gordijnen opendoe, kan ik dagelijks de voortgang van de toren zien. Alle aspecten binnen ons vakgebied komen in dit project samen. Ik ben dan ook trots te mogen werken voor – in mijn optiek – het beste ingenieursbureau van Nederland. Ik zie mezelf hier nog jaren met plezier werken en doorgroeien.”

👉 Wil jij ook werken bij Van Rossum en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!