Oog voor onze mensen. Op project bezoek met: Djonno Bresser

Hart voor ons vak, oog voor onze mensen. Binnen ons bedrijf barst het van de ambitie. Ditmaal op projectbezoek met: Djonno Bresser, constructeur/projectleider.

“Ik krijg de sturing die ik nodig heb, maar ook de vrijheid die ik wil.”

Tweeënhalf jaar geleden startte Djonno Bresser, nu 25 jaar, bij Van Rossum. Samen met hem bezochten we de Binck Kade in Den Haag, waar twee appartemententorens direct je blik vangen.

“Dit is mijn eerste project als constructeur, wat een beetje voelde als een sprong in het diepe. Met dit project kreeg ik direct de kans mijn ‘soft skills’ te trainen, met name in de communicatie met de aannemer. Ik heb dan ook in korte tijd veel geleerd, omdat ik veel zelf heb mogen doen en ervaren. Bij Van Rossum wordt zelfstandigheid beloond met verantwoordelijkheden en wie met goede ideeën komt, mag ze waarmaken. Ondanks dat je meteen wordt losgelaten, zijn er altijd ervaren collega’s en leidinggevenden om je op te vangen. Dat maakt dat je zelf ook snel een stapje extra zet!

Je ontwikkelt, beheert en coördineert projecten zelfstandig in een jong, enthousiast team met échte liefhebbers. Het bedrijf is niet te groot en daardoor hecht.” vertelt hij. “De lijntjes zijn kort en er is altijd ruimte voor overleg, wat jouw vraag ook is.”

Als constructeur heb je een belangrijke rol in het ontwerp en de afstemming met andere externe partijen. Het nauw samenwerken en op de juiste manier communiceren horen bij dat proces.

“Het gaat niet alleen om het maken van de juiste som.” vertelt hij. “Waar de TU zich met name richt op de theorie, heb je de praktijk te maken met het menselijke aspect van het vak. Het gaat om logica én het goed kunnen overbrengen van ‘jouw plan’. Je denkt na over systemen, een optimale prijs- en kwaliteitverhouding en bewaakt de eenvoud in een project.”

‘Sterkte door eenvoud’ is waar het volgens Djonno om gaat.

👉 Wil jij ook werken bij Van Rossum en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!