Oog voor onze mensen. Op project bezoek met: Yannick Bot

Hart voor ons vak, oog voor onze mensen. Binnen ons bedrijf barst het van de ambitie. Ditmaal op projectbezoek met: Yannick Bot, junior constructeur.

“De kennis die ik in een korte periode bij Van Rossum heb opgedaan is onbeschrijfelijk.”
Samen met Yannick (junior constructeur & derdejaarsstudent TU civiele techniek) bezochten we nieuwbouw-icoon Pontsteiger in Amsterdam.

“Ik werk nog niet zolang bij Van Rossum, maar heb mijn draai gevonden en het ontzettend naar mijn zin. Pontsteiger is één van mijn favoriete projecten en toen ik zag dat Van Rossum hiervan de constructie had gedaan, wist ik helemaal zeker dat ik hier aan de slag wilde.”

“Ik leerde Van Rossum kennen op de bedrijvenmarkt van de TU Delft. De eerste kennismaking was leuk en ze boden mij na een gesprek een 24-uurs contract aan. De TU is nogal theoretisch. Ik miste de verbinding met de praktijk. Daarom is deze combinatie erg leerzaam’, vertelt Yannick. “De kennis die ik in een korte periode bij Van Rossum heb opgedaan is onbeschrijfelijk.”

“Ik ben begonnen met eenvoudige klussen, maar mocht al vrij snel aan de slag met wat pittigere berekeningen. Uiteraard word ik intern goed begeleid en ik kan bij collega’s altijd terecht met vragen.
Het maakt het studeren leuker: ik krijg veel meer gevoel bij de theorie die ik tot me neem en het werk is divers.

“En ondanks mijn jonge leeftijd word ik niet anders benaderd door collega’s. Ook de pauzes zijn heel gezellig. Ik raad het andere techniek studenten dan ook aan, om studie te combineren met praktijk.
Daarbij verdien je ook een aardig salaris, zodat ik o.a. kan sparen voor later.”

Dus twijfel niet om te vragen naar mogelijkheden bij werkgevers. Ook mensen met weinig ervaring kunnen een baan bemachtigen in de bouw.

👉 Wil jij ook werken bij Van Rossum en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!