Oog voor onze mensen. Op project bezoek met: Niels Bartels

Hart voor ons vak, oog voor onze mensen. Binnen ons bedrijf barst het van de ambitie. Ditmaal op projectbezoek met: Niels Bartels.

Samen met Niels Bartels (constructeur/projectleider) bezochten we het opvallende NHOW Rai Hotel.

“Het was het eerste project waar ik, als beginnend constructeur, mijn bijdrage aan mocht leveren. Wat mij betreft is dit wel één van onze ‘specials’. Ten tijde van de oplevering was dit het grootste hotel van  de Benelux, ontworpen door OMA architecten. Constructief is het een uniek, uitdagend gebouw. Ik was super trots dat ik de kans kreeg om, als beginnend constructeur, aan zo’n project te mogen werken.”

Kenmerkend voor werken bij Van Rossum, vertelt Niels. “Je krijgt al snel verantwoordelijkheid binnen projecten én het vertrouwen om dit op te pakken. Er is sprake van een platte organisatiestructuur, waarbij je écht samen aan projecten werkt. Je kunt bij iedereen terecht met vragen en collega’s zijn altijd bereid even te sparren of mee te denken.”

👉 Wil jij ook werken bij Van Rossum en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!