Afstudeerder structural-, building engineering of civiele techniek

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Als afstudeerder bij Van Rossum krijg je de unieke kans om samen met Van Rossum te bepalen wat voor afstudeeropdracht je uit gaat voeren en krijg je de mogelijkheid deze te koppelen aan één van onze mooie projecten, hierdoor onderscheiden wij ons van andere organisaties. Gedurende jouw afstudeeropdracht word je begeleid door een van onze ervaren constructeurs en kan je een kijkje nemen in het vak.

Wat bieden wij?

Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. In een hecht team wordt samengewerkt aan toonaangevende projecten en tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine of tot rust komen met een lekker stuk fruit.

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bieden jou daarom een groot scala aan elementen aan, waarmee jij als stagiair een hoop praktijkervaring op kunt doen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van ervaren constructeurs en modelleurs.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent energiek, ambitieus, betrouwbaar en houdt van een uitdaging. Daarnaast ben je leergierig,  wil je jezelf verder ontwikkelen en voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent een wo-student (structural engineering, building engineering of master civiele techniek);
  • Je bent vanaf september beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;
  • Je toont initiatief, denkt actief mee en durft kritisch te zijn;
  • Je kunt zowel zelfstandig, als in teamverband werken.

Stage bij Van Rossum

Naast afstuderen is het ook mogelijk om stage te lopen bij Van Rossum. Als stagiair bij Van Rossum krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan actuele constructieve projecten met de daarbij behorende diverse werkzaamheden.

Voor jouw werkzaamheden krijg je een stagevergoeding van 400 euro op basis van een 40-urige werkkweek en de kans om jouw steentje bij te dragen aan een aantal bijzondere projecten.

Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Wacht dan niet en reageer meteen! We verwelkomen jou graag in het Van Rossum team! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze HR afdeling via: 020- 615 37 11. Zij staan je graag te woord!

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je motivatie, een goede motivatie is altijd het halve werk. Schrijf het goed uit en imponeer ons!
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je CV, maak hem wel zo uitgebreid mogelijk, zodat we een goede indruk krijgen van jouw kunnen en ervaring.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.