Constructeur

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Als constructeur ben jij verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking van jouw projecten. In projectteams, bestaand uit constructeurs, projectleiders, BIM-modelleurs en een senior adviseur, werken wij aan toonaangevende projecten.

Jij kunt zowel zelfstandig, als in teamverband, goed functioneren en berekent zelf beton-, staal- en/of houtconstructies. Je bent in staat de uitkomsten van jouw berekeningen te communiceren en controleert het tekenwerk. Je werkt mee in de verschillende projectfasen –  van voorlopig ontwerp tot de uitvoering. Dankzij jouw creatieve en oplossingsgerichte houding ben je in staat om complexe constructieve uitdagingen op te lossen, waarbij je niet altijd kiest voor de makkelijke weg, maar voor een multidisciplinaire oplossing, waar je de duurzaamheidsimpact meeneemt in jouw ontwerpkeuzes.

Wat bieden wij?

Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. In een hecht team wordt samengewerkt aan toonaangevende projecten en tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine of tot rust komen met een lekker stuk fruit.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. We bieden daarom interne en externe opleidingen aan en, voor een goede start, doorloop jij ons onboarding proces. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij hebt een afgeronde WO-opleiding Civiele Techniek, Structural Design of Structural Engineering;
  • Jij bent leergierig en kunt, zowel in woord en geschrift, goed communiceren met diverse adviseurs, aannemers en opdrachtgevers in (binnen) het bouwproces;
  • Jij bent in staat onder druk te presteren, zowel zelfstandig als in teamverband.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact met ons op via 020-61 53 711 of stuur een e-mail naar sollicitatie@vanrossumbv.nl We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet kom jij ons team versterken!

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je motivatie, een goede motivatie is altijd het halve werk. Schrijf het goed uit en imponeer ons!
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je CV, maak hem wel zo uitgebreid mogelijk, zodat we een goede indruk krijgen van jouw kunnen en ervaring.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.