Constructeur

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Wil jij aan de slag met de meest uiteenlopende, uitdagende en toonaangevende projecten? Ben jij in staat om complexe vraagstukken op te pakken en integrale oplossingen te bedenken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In projectteams, bestaand uit constructeurs, projectleiders, BIM-modelleurs en een senior adviseur, werken wij aan toonaangevende projecten, zoals het hoogste houten kantoor gebouw in Nederland, diverse torens in de randstad of complexe herbestemmingen.

Als constructeur ben jij verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking. Vaak ben jij vanaf het begin tot en met de uitvoering van het project betrokken. Jij bent dan ook gedreven om jouw projecten tot een succes te maken.

Jij kunt zowel zelfstandig, als in teamverband, goed functioneren en berekent zelf beton-, staal- en/of houtconstructies. Je bent in staat de uitkomsten van jouw berekeningen te communiceren en controleert het tekenwerk. Je werkt mee in de verschillende projectfasen – van voorlopig ontwerp tot de uitvoering. Dankzij jouw creatieve en oplossingsgerichte houding ben je in staat om complexe constructieve uitdagingen op te lossen, waarbij je niet altijd kiest voor de makkelijke weg, maar voor een multidisciplinaire oplossing, waar je de duurzaamheidsimpact meeneemt in jouw ontwerpkeuzes.

Wat breng je mee?

 • Jij hebt een afgeronde WO-opleiding Civiele Techniek, Structural Design of Structural Engineering;
 • Jij bent leergierig en kunt, zowel in woord en geschrift, goed communiceren met diverse adviseurs, aannemers en opdrachtgevers in (binnen) het bouwproces;
 • Jij bent in staat onder druk te presteren, zowel zelfstandig als in teamverband.
 • Jij bent 32 – 40 uur per week beschikbaar.
 • Beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

Waar kom je te werken

Het team bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. Een gezonde mix van “jonge honden” en “oude rotten” uit het vak. We bieden je een werkomgeving waarin verschillende talenten intensief samenwerken, elkaar scherp houden en plezier hebben. Ondanks dat je snel wordt losgelaten, zijn er altijd ervaren collega’s en leidinggevenden om je op te vangen.

Het bedrijf is niet te groot en daardoor toegankelijk en hecht. Alle afdelingen zijn op verschillende niveaus nauw met elkaar verbonden. De informele en transparante sfeer zorgt voor korte lijnen en er is altijd ruimte voor overleg, wat jouw vraag ook is.Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. We bieden daarom interne en externe opleidingen aan en, voor een goede start, doorloop jij ons onboarding proces. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring.

In de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine en regelmatig kun je vrijblijvend deelnemen aan borrels en allerlei andere activiteiten.

Dit krijg je van ons

 • Een salaris vanaf €3.326,96 bruto o.b.v. 40 uur; afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Pensioensregeling;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding of een NS-Business Card;
 • Inspirerende lezingen met en door collega’s;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden binnen deze- of andere functies bij Van Rossum;
 • Werken aan de meest uiteenlopende én toonaangevende projecten;
 • Samenwerken met een enthousiast en ambitieus team;
 • Een winstafhankelijke aanvullende beloning.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse of wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact met ons op via 020-61 53 711 of stuur een e-mail naar sollicitatie@vanrossumbv.nl We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet kom jij ons team versterken!

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je motivatie, een goede motivatie is altijd het halve werk. Schrijf het goed uit en imponeer ons!
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je CV, maak hem wel zo uitgebreid mogelijk, zodat we een goede indruk krijgen van jouw kunnen en ervaring.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.