Van Rossum is een allround ingenieursadviesbureau op het gebied van constructieve ontwerpen voor gebouwen en infrastructurele werken. Een no-nonsense kennispartner, die in alle fasen van bouwprojecten integrale en creatieve oplossingen biedt. Bij de steeds complexer wordende projecten en samenwerkingsverbanden is eenvoud onze drijvende kracht. Als echte liefhebbers zijn wij innovatief waar het kan en traditioneel waar het moet.
Door decennia aan ervaring hebben wij geleerd dat het nodig is om als stimulator op te treden in een project; proactief en gedurfd. Hierdoor kunnen wij utiliteitsbouw, woningbouw en herbestemmingsprojecten, zowel functioneel als esthetisch in hun kracht zetten. Met veiligheid, betrokkenheid en goede communicatie als fundament.
Van Rossum neemt initiatief en is betrokken bij projecten van eerste schets tot oplevering. Zo creëren we, samen met onze opdrachtgevers, duurzame en toekomstbestendige leefomgevingen, zowel vandaag de dag als in de toekomst.
Voor onze vestigingen in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn wij op zoek naar startende of ervaren projectleider constructeur.

Wat ga je doen?
Als projectleider constructeur ben jij verantwoordelijk voor het constructieve ontwerp en de technische uitwerking van jouw projecten. In projectteams, bestaand uit constructeurs, projectleiders, BIM-modelleurs én een senior-adviseur, werk jij samen aan toonaangevende projecten.

Jij ontwikkelt, beheert en coördineert projecten zelfstandig. Je hebt een belangrijke rol in het constructief ontwerp en de afstemming met andere externe partijen. Je bent in staat om in alle fasen van een project, van ontwerp tot uitvoering, (complexe) berekeningen uit te voeren, kunt de uitkomsten van jouw berekeningen communiceren én zorgen voor de juiste verwerking op tekening en in BIM-modellen.

Je bent eindverantwoordelijk voor de inhoudelijk kwalitatieve resultaten van jouw eigen projecten. Hieronder valt ook het maken van de projectplanning en het leidinggeven aan projectteams. Daarbij zorg je voor een goede kwaliteitsbewaking en onderhoud je contact met opdrachtgevers, waarbij jij Van Rossum vertegenwoordigt en zorgt voor de inhoudelijke afstemming van het project.

Wat bieden wij?
Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. In een hecht team wordt samengewerkt aan toonaangevende projecten en tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine of tot rust komen met een lekker stuk fruit.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. We bieden daarom interne en externe opleidingen aan en, voor een goede start, doorloop jij ons onboarding proces. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij hebt een afgeronde WO-opleiding Civiele Techniek, Structural Design of Structural Engineering.
  • Jij bent leergierig en kunt, zowel in woord en geschrift, goed communiceren met diverse adviseurs, aannemers en opdrachtgevers in (binnen) het bouwproces.
  • Jij bent in staat, onder druk onder druk te presteren, zowel zelfstandig als in teamverband.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact met ons op via 020-61 53 711 of stuur een e-mail naar sollicitatie@vanrossumbv.nl We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet kom jij ons team versterken!