Op vier verschillende locaties werkt Van Rossum Raadgevende Ingenieurs aan spraakmakende en inspirerende projecten. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken.

In gedreven teams wordt hard gewerkt aan prachtige projecten.

Vacature stagiair(e) Bouwkunde / Civiele Techniek / Civil Engineering

Wie zijn wij?

Van Rossum is een inventief en pragmatisch adviesbureau op het gebied van constructies voor gebouwen en infrastructurele werken. Dit kunnen kleine projecten zijn maar ook zeer grote toonaangevende projecten. Van Rossum heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere en is op zoek naar enthousiastelingen om het team te komen versterken. Voor meer informatie over Van Rossum en onze projecten verwijzen wij je graag naar onze website.


Pontsteiger Amsterdam

Wat ga je doen?

Als stagiair krijg je afhankelijk van de actuele projecten te maken met een diversiteit aan werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s binnen een informele sfeer. In een hecht team wordt er samengewerkt aan ambitieuze en toonaangevende projecten. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bieden jou daarom een groot scala aan elementen aan, waarmee jij als stagiair een hoop praktijkervaring op kunt doen, een stagevergoeding en de kans om een deel te zijn van een aantal bijzondere projecten.

Ontspanning is belangrijk en dat is bij Van Rossum terug te zien. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een potje tafelvoetbal in de kantine of tot rust komen onder het genot van een stuk fruit. Lijkt het jou wat om na werktijd te gaan sporten, dan zijn de verschillende ‘sportgroepjes’ mogelijk wat voor jou! Er zijn diverse groepjes waar jij je bij kan aansluiten, bijvoorbeeld het tennis, zaalvoetbal of hardloopgroepje.

Ben jij?

Ben jij enthousiast, gedreven, energiek, ambitieus en kan er op jou gerekend worden? Ben jij een HBO of WO student die op zoek is naar een stage, voor minimaal 4 maanden?

Naast stage mogelijkheden biedt Van Rossum ook afstudeerbegeleiding. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage of benieuwd naar de mogelijkheden?

Lijkt jou dit een mooie stap? Dan verwelkomen wij jou graag bij het Van Rossum Team. Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@vanrossumbv.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR via: 020 – 615 37 11.