Van Rossum is een inventief en pragmatisch adviesbureau op het gebied van constructies voor gebouwen en infrastructurele werken. Dit kunnen toonaangevende projecten zijn van klein tot groot formaat. Lees hier meer over onze diverse projecten.

Voor onze vier vestigingen in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn wij op zoek naar een Revit modelleur.

Wat ga je doen?
Binnen het team werk je samen aan een project. Als Revit modelleur ga jij zelfstandig het constructief tekenwerk uit alle fasen van een project uitvoeren. Jij beschikt over het vermogen om het gehele bouwproces te overzien en op basis van ervaring en inzicht keuzes te maken. Jij stemt de planning en de uitvoering van de werkzaamheden af met jouw collega’s en andere partijen. Ook toon je een proactieve houding door het signaleren van knelpunten en het aandragen van oplossingen aan de projectleider. Afhankelijk van het werk dat beschikbaar is, wordt er gekeken naar wat voor jou passend is.

Wat bieden wij?
Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. In een hecht team wordt samengewerkt aan toonaangevende projecten. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bieden daarom interne en externe opleidingen aan. Voor een goede start bij Van Rossum doorloop jij ons onboarding proces. Verder bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Wij vinden ontspanning belangrijk en dit is daarom terug te zien in onze organisatie.. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine of tot rust komen met een lekker stuk fruit. Lijkt het jou wat om na werktijd te gaan sporten? Dan zijn de verschillende ‘sportgroepjes’ mogelijk wat voor jou! Er zijn diverse groepen waar jij bij kan aansluiten, waaronder tennis of zaalvoetbal.

Ben jij?

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • Een representatieve doorzetter met een flexibele instelling?
  • In staat onder druk te presteren, zowel zelfstandig als in teamverband?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact met ons op: Tel: 020-61 53 711 of stuur een e-mail naar sollicitatie@vanrossumbv.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet kom jij ons team versterken!