Van Rossum is een allround ingenieursadviesbureau op het gebied van constructieve ontwerpen voor gebouwen en infrastructurele werken. Een no-nonsense kennispartner, die in alle fasen van bouwprojecten integrale en creatieve oplossingen biedt. Bij de steeds complexer wordende projecten en samenwerkingsverbanden is eenvoud onze drijvende kracht. Als echte liefhebbers zijn wij innovatief waar het kan en traditioneel waar het moet.
Door decennia aan ervaring hebben wij geleerd dat het nodig is om als stimulator op te treden in een project; proactief en gedurfd. Hierdoor kunnen wij utiliteitsbouw, woningbouw en herbestemmingsprojecten, zowel functioneel als esthetisch in hun kracht zetten. Met veiligheid, betrokkenheid en goede communicatie als fundament.
Van Rossum neemt initiatief en is betrokken bij projecten van eerste schets tot oplevering. Zo creëren we, samen met onze opdrachtgevers, duurzame en toekomstbestendige leefomgevingen, zowel vandaag de dag, als in de toekomst.
Voor onze vestigingen in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn wij op zoek naar BIM-modelleurs.

Wat ga je doen?
In projectteams, bestaand uit constructeurs, projectleiders, BIM-modelleurs én een senior-adviseur, werk jij samen aan toonaangevende projecten. Als BIM-modelleur ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van het BIM-model van jouw projecten.

Jij modelleert de BIM-modellen in Revit en haalt de benodigde informatie op bij constructeurs en andere ontwerpteamleden. Met jouw BIM-model en gemaakte tekeningen wordt uiteindelijk de constructie van het project gebouwd.

Naarmate jouw ervaring groeit, voer je zelfstandig BIM-overleggen, waarin je Van Rossum vertegenwoordigt. Je zorgt dan voor de uitwisseling van de BIM-modellen met andere adviseurs en bent in staat zelfstandig clash-controles uit te voeren en af te stemmen.

Wat bieden wij?
Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. In een hecht team wordt samengewerkt aan toonaangevende projecten en tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine of tot rust komen met een lekker stuk fruit.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. We bieden daarom interne en externe opleidingen aan en, voor een goede start, doorloop jij ons onboarding proces. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij hebt een afgeronde Hbo-opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde/Built Environment, richting constructie
  • Jij bent leergierig en hebt ervaring met Autodesk Revit.
  • Jij kunt, zowel in woord en geschrift, goed communiceren met diverse adviseurs, aannemers en opdrachtgevers in (binnen) het bouwproces.
  • Jij bent in staat, onder druk onder druk te presteren, zowel zelfstandig als in teamverband.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact met ons op via 020-61 53 711 of stuur een e-mail naar sollicitatie@vanrossumbv.nl
We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet kom jij ons team versterken!