Op vier verschillende locaties werkt Van Rossum Raadgevende Ingenieurs aan spraakmakende en inspirerende projecten. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken.

In gedreven teams wordt hard gewerkt aan prachtige projecten.

Vacature toezichthouder

Wie zijn wij?

Van Rossum is een inventief en pragmatisch adviesbureau op het gebied van constructies voor gebouwen en infrastructurele werken. Dit kunnen kleine projecten zijn maar ook zeer grote toonaangevende projecten. Zo werkt van Rossum op dit moment aan het nhow Amsterdam RAI Hotel, Pontsteiger, Sonate, Galaxytoren, EMA (nieuw hoofdkantoor Europees Medicijn Agentschap)  en de 150 meter hoge Cooltoren.
Voor deze uitdagende projecten zoeken wij toezichthouders. Van Rossum heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere. Voor meer informatie over van Rossum en onze projecten verwijzen wij je graag naar onze website.

Wat ga je doen?

Als toezichthouder weet je als geen ander hoe belangrijk jouw rol is. Jij controleert de uitvoering van bouwprojecten aan de hand van tekeningen en wet- en regelgeving. In de rol van toezichthouder ben je vooral op een van onze projecten aan het werk. Dankzij jouw ervaring in de bouwwereld, kun je ook een adviserende rol op je nemen. Je doet verslag van de controle en hebt daardoor veel afwisseling tussen kantoor en externe organisaties.

Wat bieden wij?

Van Rossum heeft een groep enthousiaste collega’s binnen een informele sfeer. Binnen een hecht team werken we samen aan ambitieuze en toonaangevende projecten. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Wij bieden je dan ook een gedegen inwerkperiode aan. Verder hebben wij een marktconform salaris en eigen arbeidsvoorwaarden.

Ben jij?

Ben jij diegene die zich hierin kan vinden en ervaring heeft als modelleur of constructeur, en zie jij de uitdaging om je in deze functie te ontwikkelen? Dan is de functie van toezichthouder bij van Rossum echt iets voor jou!

Heb jij?

  • Een flexibele instelling;
  • klantgerichte houding;
  • ervaring in de bouwwereld;
  • of wil je meer weten over de inhoud van de functie?

Neem dan contact met ons op:
Carolien Roozendaal, HR adviseur
Tel: 020-6153711
sollicitatie@vanrossumbv.nl