Op vier verschillende locaties werkt Van Rossum Raadgevende Ingenieurs aan spraakmakende en inspirerende projecten. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken.

In gedreven teams wordt hard gewerkt aan prachtige projecten.

Vacature HR stagiair(e) Amsterdam

Wie zijn wij?

Van Rossum is een inventief en pragmatisch adviesbureau op het gebied van constructies voor gebouwen en infrastructurele werken. Dit kunnen kleine projecten zijn maar ook zeer grote toonaangevende projecten. Van Rossum heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere en is op zoek naar enthousiastelingen om het team te komen versterken. Voor meer informatie over Van Rossum en onze projecten verwijzen wij jou graag naar onze website.


Pontsteiger Amsterdam

Wat ga je doen?

Met jouw frisse blik geef je advies over de lopende HR-processen en ben je altijd op zoek naar verbetering. Iedere dag ziet er anders uit. Door jou zoveel mogelijk te laten doen en ervaren, willen wij jou alle ins en outs van het HR-vak leren. Daardoor leer jij de fijne kneepjes van het vak kennen en lever jij een belangrijke bijdrage aan het bedrijf.

Je ondersteunt de HR-afdeling met dagelijkse werkzaamheden en bent bezig met het uitvoeren van diverse projecten. Daarbij heb jij zelf ook genoeg ruimte om te ontdekken welke facetten van HR je zou willen zien en daar een bijdrage aan willen leveren. Uiteraard is er een mogelijkheid voor het uitvoeren van diverse projecten die aansluiten op jouw adviesopdracht en krijg je uitstekende ondersteuning van jouw begeleider en collega’s.

Wat kun je van ons verwachten

Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s binnen een informele sfeer. In een hecht team wordt er samengewerkt aan ambitieuze en toonaangevende projecten. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding aan en een persoonlijke begeleiding door je begeleider en behulpzame collega’s.

Ontspanning is belangrijk en dat is bij Van Rossum terug te zien. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een potje tafelvoetbal in de kantine of tot rust komen onder het genot van een stuk fruit. Lijkt het jou wat om na werktijd te gaan sporten, dan zijn de verschillende ‘sportgroepjes’ mogelijk wat voor jou! Er zijn diverse groepjes waar jij je bij kan aansluiten, bijvoorbeeld het tennis, zaalvoetbal of hardloopgroepje.

Onze verwachtingen

Wij waarderen jouw frisse blik op zaken! Je krijg energie van samenwerken en bent een kei als het gaat om plannen en organiseren. Je kunt zowel zelfstandig, als in teamverband werken. Je bent iemand die initiatief toont, proactief meedenkt en kritisch durft te zijn.

Hiernaast volg je een Hbo-opleiding in de richting van HRM en ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar voor een periode 5 maanden.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Wie weet ziet jouw stageperiode er binnenkort net zo tof uit als die van onze vorige stagiaires. Lijkt stage bij Van Rossum een mooie stap? Dan verwelkomen wij jou graag bij het Van Rossum Team. Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@vanrossumbv.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR via: 020 – 615 37 11.