Op vier verschillende locaties werkt Van Rossum Raadgevende Ingenieurs aan spraakmakende en inspirerende projecten. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken.

In gedreven teams wordt hard gewerkt aan prachtige projecten.

Vacature HR stagiair

Wie zijn wij?

Van Rossum is een inventief en pragmatisch adviesbureau op het gebied van constructies voor gebouwen en infrastructurele werken. Dit kunnen kleine projecten zijn maar ook zeer grote, toonaangevende projecten. Van Rossum heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere en is op zoek naar ambitieuze enthousiastelingen om het team te komen versterken. Voor meer informatie over Van Rossum en onze projecten verwijzen wij je graag naar onze website.

Van Rossum treedt op als adviseur van de opdrachtgever. Als onderdeel van een ontwerpteam begrijpt Van Rossum dat het om iets meer gaat dan slechts het vertalen van een Programma van Eisen in het ontwerp.

Wat ga je doen?

Wil jij meedenken en meewerken aan de ontwikkeling van het HR beleid binnen een bedrijf? Dan ben jij bij Van Rossum Raadgevende Ingenieurs aan het goede adres. Jouw taken zijn zeer afwisselend en lopen uiteen van operationeel en adviserend tot beleidsmatig. Naast de dagelijkse werkzaamheden, ga jij ook aan de slag met diverse projecten die aansluiten op jouw stageopdracht. Wij willen jou in ieder geval zoveel mogelijk leren over alle ins- en outs van ons vak, door jou te laten ervaren, maar vooral door jou te laten doen.

Wat bieden wij?

Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s binnen een informele sfeer. In een hecht team wordt er samengewerkt aan ambitieuze en toonaangevende projecten. Onze HR afdeling bestaat uit een medewerker personeelszaken en een HR adviseur. Wij bieden naast een leerzame  en gezellige stage ook een stagevergoeding van € 400,00.

Ontspanning is belangrijk en dat is bij Van Rossum terug te zien. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een potje tafelvoetbal in de kantine of tot rust komen in de massage stoel of op onze bioscoopstoelen met een lekker stuk fruit. Lijkt het jou wat om na werktijd te gaan sporten, dan zijn de verschillende ‘sportgroepjes’ mogelijk wat voor jou! Er zijn diverse groepjes waar jij je bij kan aansluiten, bijvoorbeeld met tennis en zaalvoetbal.

Ben jij?

Ben jij enthousiast, gedreven, energiek, ambitieus en kan er op jou gerekend worden? Ben jij een HBO student die op zoek is naar een HR stage, voor minimaal 4 maanden?

Heb jij interesse in deze stage?

Neem dan contact met ons op:
Carolien Roozendaal, HR adviseur
Tel: 020-6153711
sollicitatie@vanrossumbv.nl