HR Adviseur

Amsterdam, Rotterdam

Vacature HR Adviseur (24-32 uur) voor onze vestiging in Amsterdam of Rotterdam

Wie zijn wij?

Van Rossum Raadgevende Ingenieurs is een innovatief ingenieursbureau op het gebied van constructies voor gebouwen. Van Rossum heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere. Vanuit hier wordt door ongeveer 150 medewerkers hard gewerkt aan uiteenlopende projecten. Voor meer informatie over Van Rossum verwijzen wij je graag naar onze website: www.vanrossubv.nl

Van Rossum heeft de afgelopen jaren hard gebouwd aan het innemen van een prominente rol in de bouwwereld, met name op het gebied van toonaangevende projecten. Zo heeft Van Rossum het constructief ontwerp verzorgt van onder meer aan projecten zoals: de Cooltoren in Rotterdam, de Westfield mall of the Netherlands in Leidsche Rhijn, Wonderwoods in Utrecht en Pontsteiger en Sluishuis in Amsterdam. Naast deze toonaangevende projecten houdt de organisatie zich ook bezig met kleinere woonwijken, appartementencomplexen, e.d. 

Wat ga jij doen?

Heb jij passie voor het verbeteren van organisatieprocessen en werk je graag mee aan de verdere ontwikkeling van het personeelsbeleid? Combineer jij het initiëren en plannen van nieuwe veranderingstrajecten met een uitvoerende rol en Wil je graag deel uitmaken van een enthousiast en leuk HR team (HR manager, HR medewerker, student/ stagiaire), dan is deze baan iets voor jou.

Onze HR afdeling heeft als standplaats het kantoor in Amsterdam. In overleg is werken vanuit het kantoor in Rotterdam ook mogelijk. Om contact met al onze collega’s te houden verwachten wij van jou dat je maandelijks ook naar onze vestigingen in Utrecht en Almere gaat.

Als HR-adviseur bij Van Rossum bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

 • Je denkt mee, adviseert en initieert veranderingstrajecten binnen de afdeling en de organisatie.
 • Aanspreekpunt zijn bij HR gerelateerde vragen van medewerkers;
 • Het adviseren en ondersteunen van de directie, leidinggevende en medewerkers op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom;
 • Het ondersteunen en bewaken van de personeelsadministratie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid in overleg met het management: Jij stelt vacatures op, zoekt naar de juiste publicatie kanalen, selecteert binnengekomen sollicitaties en voert de sollicitatiegesprekken, samen met een van onze adviseurs.
 • Het ondersteunen in opleiding en ontwikkelingstrajecten van onze medewerkers;
 • Registeren van verzuim en leveren van bijdrage in re-integratie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van alle HR processen.

Waar staan wij voor?

Oprechtheid en transparantie: wij leven volgens het principe: “we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.” Dit zorgt voor een transparante en betrouwbare werksfeer waarin je precies weet waar je aan toe bent. Innovatie op zijn best: Wij zijn voorlopers in het toepassen van de nieuwste technologieën zoals AI, waardoor je werk niet alleen efficiënter maar ook een stuk spannender wordt. Competentie: Je krijgt de kans o maan de slag te gaan met toonaangevende vraagstukken die zowel onze expertise als jouw skills laten schitteren. Prestige: Van Rossum Raadgevende Ingenieurs werkt aan toonaangevende projecten die binnen de hele industrie bekend staan. Stabiliteit: onze voortdurende groei en stabiele basis bieden zekerheid en doorzettingsvermogen, zelfs in onzekere tijden.

Wat bieden wij?

Bij Van Rossum Raadgevende Ingenieurs vind je alles wat je zoekt in een werkplek: een toplocatie die gemakkelijk bereikbaar is en je inspireert. Heldere carrièrekansen met ondersteuning van collega’s die snel succesvol zijn geworden. Flexibiliteit met de mogelijkheid tot thuiswerken voor een optimale balans tussen werk en privé. Een competitief salaris dat je beloont voor je harde werk en deskundigheid en een gezellige sfeer waar teamwork en ondersteuning centraal staan.

Wie ben jij?

Als HR adviseur bij Van Rossum ben je een echte duizendpoot en sparringpartner. Je staat tussen de mensen en bent op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer. Diversiteit is precies wat jij leuk vindt. De medewerkers staan bij ons op nummer 1. Zonder ons team van collega’s zijn wij niet in staat om kwaliteit te leveren voor onze opdrachtgevers. Iedereen krijgt bij ons de mogelijkheid om zich te ontplooien en te ontwikkelen.


Jouw inbreng?

 • Je hebt HBO werk en denkniveau, en een afgeronde opleiding in HR of gerelateerd vakgebied.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt zelfdiscipline en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift en een goede luisteraar
 • Je hebt kennis van arbeidswet- en regelgeving
 • Je kunt zelfstandig aan de slag en durft initiatief te nemen
 • Je stelt prioriteiten en kan snel doorpakken
 • Je bent pro-actief, zorgvuldig en discreet
 • Je hebt oog voor zowel de medewerkers als de organisatie
 • Denkt mee aan de toekomst van Van Rossum 

Heb je interesse

Klaar om te groeien en deel uit te maken van een team dat constant de grenzen van innovatie verlegt? Neem een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op om meer te ontdekken over jouw carrièrekansen bij Van Rossum Raadgevende Ingenieurs B.V.

020 – 615 37 11
sollicitatie@vanrossumbv.nl
www.vanrossumbv.nl

Procedure

De uiterste reactiedatum op deze vacature is 28 juni 2024. De eerste gesprekken vinden plaats vanaf week 27.