Van Rossum Raadgevende Ingenieurs is een innovatief ingenieursbureau op het gebied van constructies voor gebouwen. Van Rossum heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere. Vanuit hier wordt door ongeveer 170 medewerkers hard gewerkt aan uiteenlopende projecten. Naast toonaangevende projecten als Wonderwoods, Sluishuis, Pontsteiger en de Cooltoren houdt de organisatie zich ook bezig met kleinere woonwijken, appartementencomplexen, scholenbouw e.d.

De functie HR Adviseur
Heb jij passie voor het verbeteren van organisatieprocessen en werk je graag mee aan de verdere ontwikkeling van het personeelsbeleid? Wil je graag deel uitmaken van een enthousiast en leuk HR team (HR manager, HR medewerker, student/ stagiaire), dan is deze baan iets voor jou.

Als HR-adviseur bij Van Rossum bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

 • Aanspreekpunt zijn bij vragen van medewerkers;
 • Het adviseren en ondersteunen van de HR manager, directie, leidinggevende en medewerkers op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom;
 • Het ondersteunen en bewaken van de personeelsadministratie;
 • Je werkt mee en/of begeleidt HR projecten;
 • Een bijdrage leveren in het opstellen van het personeelsbeleid
 • Werving en selectie
 • Het ondersteunen in opleiding en ontwikkeling;
 • Registeren van verzuim en leveren van bijdrage in re-integratie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van alle HR processen.

Wat wij bieden
Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s die samenwerken binnen een informele sfeer. De afdeling bestaat uit een hecht team van drie collega’s. Er is ruimte en vrijheid om werk en privé in balans te houden.

Bij Van Rossum vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bieden daarom naast interne en externe opleidingen ook een gedegen inwerkperiode aan. Verder hebben wij eigen arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling. Daarnaast krijg je jaarlijks ook 8% vakantiegeld. Bij de functie van HR adviseur behoort een salaris passend bij de vacature en ervaring.

Ontspanning is belangrijk en dat is bij Van Rossum terug te zien. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een potje tafelvoetbal in de kantine of tot rust komen onder het genot van een stuk fruit. Lijkt het jou leuk om na werktijd te gaan sporten? Dan zijn de verschillende ‘sportgroepjes’ mogelijk wat voor jou! Hierbij kun je denken aan sportieve en enthousiaste tennis of zaalvoetbal teams. Vanwege Corona is dit helaas momenteel niet van toepassing, maar zodra de mogelijkheid er weer is, kan je hier gebruik van maken.

Wie jij bent
Als HR adviseur bij Van Rossum ben je een echte duizendpoot en sparringpartner. Je staat tussen de mensen en bent op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer. Diversiteit is precies wat jij leuk vindt. De medewerkers staan bij ons op nummer 1. Zonder ons team van collega’s zijn wij niet in staat om kwaliteit te leveren. Iedereen krijgt bij ons de mogelijkheid om zich te ontplooien en te ontwikkelen.

Kortom, sta jij midden in de organisatie en ben je iemand die snel kan schakelen tussen je collega’s op de vloer en met de leidinggevende? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want mede door jouw inspanningen hebben wij een solide HR-beleid!

Jouw inbreng

 • Afgeronde MBO/ HBO opleiding Human Resource Management
 • Je hebt HBO werk en denkniveau
 • Je kunt zelfstandig aan de slag en durft initiatief te nemen
 • Je stelt prioriteiten en kan snel doorpakken
 • Je hebt oog voor zowel de medewerkers als de organisatie
 • Denkt mee aan de toekomst van Van Rossum
 • Je gaat samen met het team voor het beste resultaat

Interesse?
Ben je goed in tussen de regels door lezen, luisteren, mixen en matchen? Hou je van veelzijdigheid? Heb je een no nonsens mentaliteit en denk je in oplossingen? Wacht dan niet en reageer meteen. Wij verwelkomen jou graag in het Van Rossum Team. Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@vanrossumbv.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Carolien Roozendaal via: 020 – 6153711. Zij staat je graag te woord.