Op vier verschillende locaties werkt Van Rossum Raadgevende Ingenieurs aan spraakmakende en inspirerende projecten. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken.

In gedreven teams wordt hard gewerkt aan prachtige projecten.

Vacature startende/ervaren Revit modelleur

Wie zijn wij?

Van Rossum is een inventief en pragmatisch adviesbureau op het gebied van constructies voor gebouwen en infrastructurele werken. Dit kunnen kleine projecten zijn maar ook zeer grote, toonaangevende projecten. Van Rossum heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere. Voor meer informatie over Van Rossum en onze projecten verwijzen wij je graag naar onze website.


Pontsteiger Amsterdam

Wat ga je doen?

Binnen het team werk je samen aan een project. Als Revit modelleur ga jij zelfstandig het constructief tekenwerk uit alle fasen van een project uitvoeren. Je beschikt over het vermogen om het gehele bouwproces te overzien en op basis van ervaring en inzicht keuzes te maken. Jij stemt de planning en de uitvoering van de werkzaamheden af met jouw collega’s en andere partijen. Het signaleren van knelpunten en het aandragen van oplossingen aan de projectleider laten een proactieve houding zien.

Wat bieden wij?

Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s binnen een informele sfeer. In een hecht team wordt er samengewerkt aan ambitieuze en toonaangevende projecten. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bieden daarom naast interne en externe opleidingen, ook een gedegen inwerkperiode aan. Verder hebben wij een marktconform salaris en eigen arbeidsvoorwaarden.

Ontspanning is belangrijk en dat is bij Van Rossum terug te zien. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een potje tafelvoetbal in de kantine of tot rust komen in de massage stoel of op onze bioscoopstoelen met een lekker stuk fruit. Lijkt het jou wat om na werktijd te gaan sporten, dan zijn de verschillende ‘sportgroepjes’ mogelijk wat voor jou! Er zijn diverse groepjes waar jij je bij kan aansluiten, bijvoorbeeld het tennis of zaalvoetbal.

Ben jij?

Ben jij diegene die zich hierin kan vinden en ervaring heeft met Revit? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk jij goed onder druk, zowel zelfstandig als in teamverband? Ben jij een representatieve doorzetter en een teamplayer? Heb jij ruimtelijk inzicht en in staat onder druk te presteren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Heb jij?

  • Een flexibele instelling;
  • ervaring in de bouwwereld;
  • of wil je meer weten over de inhoud van de functie?

Neem dan contact met ons op:
Tel: 020-6153711
sollicitatie@vanrossumbv.nl