Op vier verschillende locaties werkt Van Rossum Raadgevende Ingenieurs aan spraakmakende en inspirerende projecten. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar gedreven nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken.

Voor onze vestigingen in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn wij op zoek naar startende of ervaren constructeurs/ projectleiders.

 

Wie zijn wij?
Van Rossum is een inventief en pragmatisch adviesbureau op het gebied van constructies voor gebouwen en infrastructurele werken. Dit kunnen kleine projecten zijn maar ook zeer grote, toonaangevende projecten. Van Rossum heeft vestigingen in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Voor meer informatie over Van Rossum en onze projecten verwijzen wij je graag naar onze website.

Wat ga je doen?
Als constructeur/projectleider heb jij een aantal verantwoordelijkheden. Jij ontwikkelt, managet en coördineert jouw zelfstandige projecten en ondersteunt daarnaast jouw collega’s door ook de verantwoordelijkheid te dragen voor de projectplanning en de projectteams. Ook zorg jij voor een goede kwaliteitsbewaking en onderhoud jij het contact met onze opdrachtgevers.

Wat bieden wij?
Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s binnen een informele sfeer. In een hecht team wordt er samengewerkt aan ambitieuze en toonaangevende projecten. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bieden daarom naast interne en externe opleidingen, ook een gedegen inwerkperiode aan. Verder bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Ontspanning is belangrijk en dat is bij Van Rossum terug te zien. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een potje tafelvoetbal in de kantine of tot rust komen onder het genot van een stuk fruit. Lijkt het jou leuk om na werktijd te gaan sporten? Dan zijn de verschillende ‘sportgroepjes’ mogelijk wat voor jou! Er zijn diverse groepjes waar jij je bij kan aansluiten, bijvoorbeeld bij tennis of zaalvoetbal.

Ben jij?
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk jij goed onder druk, zowel zelfstandig als in teamverband? Ben jij representatief en kun je goed communiceren met diverse partijen in (binnen) het bouwproces? En ben je in staat om onder druk de verantwoordelijkheid te dragen van meerdere taken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kortom, heb jij?

  • Een flexibele instelling;
  • klantgerichte houding;
  • ervaring in de bouwwereld;
  • of wil je meer weten over de inhoud van de functie?

Neem dan contact met ons op via 020-61 53 711 of stuur een e-mail naar sollicitatie@vanrossumbv.nl
We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet kom jij ons team versterken!