Ervaren BIM-modelleur

Almere, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

In projectteams, bestaand uit constructeurs, projectleiders, BIM-modelleurs én een senior-adviseur, werk jij samen aan toonaangevende projecten. Als BIM-modelleur ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van het BIM-model van jouw projecten, die zowel intern, als extern zijn worden afgestemd. Jij modelleert de BIM-modellen in Revit en haalt de benodigde informatie op bij constructeurs en andere ontwerpteamleden. Met jouw BIM-model en gemaakte tekeningen wordt uiteindelijk de constructie van het project gebouwd.

Als ervaren BIM-modelleur bezit je over sterke communicatieve vaardigheden. Deze zet je in bij overleggen met collega’s en externe partijen met wie wij samenwerken. Ook heb jij een kritische blik bij het bekijken en controleren van BIM-modellen.

Je bent in staat zelfstandig overleggen te voeren, waarin je Van Rossum vertegenwoordigt. Je zorgt dan voor de uitwisseling van de BIM-modellen met andere adviseurs en bent in staat zelfstandig clash-controles uit te voeren en af te stemmen.

Wat bieden wij?

Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s waarbij een informele sfeer heerst. In een hecht team wordt samengewerkt aan toonaangevende projecten en tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een spelletje in de kantine of tot rust komen met een lekker stuk fruit.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. We bieden daarom interne en externe opleidingen aan en, voor een goede start, doorloop jij ons onboarding proces. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij hebt een afgeronde Hbo-opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde/Built Environment, richting constructie;
  • Jij bent leergierig en hebt ervaring met Autodesk Revit;
  • Jij kunt, zowel in woord en geschrift, goed communiceren met diverse adviseurs, aannemers en opdrachtgevers in (binnen) het bouwproces;
  • Jij bent in staat onder druk te presteren, zowel zelfstandig als in teamverband;
  • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring als BIM-modelleur of een soortgelijke functie.

Interesse?

Heb jij een no-nonsense mentaliteit en denk jij in oplossingen? Wacht dan niet en reageer meteen! We verwelkomen jou graag in het Van Rossum team! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met onze HR afdeling via: 020- 615 37 11. Zij staan je graag te woord!

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je motivatie, een goede motivatie is altijd het halve werk. Schrijf het goed uit en imponeer ons!
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je CV, maak hem wel zo uitgebreid mogelijk, zodat we een goede indruk krijgen van jouw kunnen en ervaring.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.