Allround HR-medewerker

Amsterdam

In deze uitdagende HR-functie heb je veel vrijheid om je eigen werk te organiseren. Binnen jouw werkzaamheden bewaar je continu de balans tussen strategie en uitvoering. Onze HR afdeling is volop in beweging om een optimale medewerkersbeleving neer te zetten en jouw visie hierop doet ertoe!

Heb jij een passie voor het verbeteren van organisatieprocessen en werk je graag mee aan de verdere ontwikkeling van het personeelsbeleid? Wil je graag deel uitmaken van een enthousiast en leuk HR team (HR manager, HR medewerker, student/ stagiaire)? Dan is deze baan iets voor jou!

Als HR-medewerker bij Van Rossum bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit:

 • Fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers en management voor vragen gerelateerd aan HR;
 • Ondersteunen en bewaken van de personeelsadministratie;
 • Meewerken aan of begeleiden van HR-projecten;
 • Een bijdrage leveren in het opstellen van ons personeelsbeleid;
 • Schrijven van vacatureteksten bij openstaande vacatures en coördineren van sollicitatieprocedures;
 • Ondersteunen in opleiding en ontwikkeling;
 • Registeren van verzuim en een bijdrage leveren aan re-integratie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van alle HR processen;
 • Voorbereiden en/ of opstellen van rapportages;
 • Bijhouden van veranderingen in de wet- en regelgeving rondom HR en deze veranderingen implementeren in ons personeelsbeleid.

Wat bieden wij?

Van Rossum bestaat uit een multiculturele, enthousiaste groep collega’s die samenwerken binnen een informele sfeer. De afdeling bestaat uit een hecht team van drie collega’s. Er is ruimte en vrijheid om werk en privé in balans te houden. Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons. Samen creëren we een werkomgeving waar iedereen plezier in het werk ervaart en een maximale bijdrage kan leveren. We creëren een omgeving waar iedereen wordt ondersteund en gehoord, en in staat wordt gesteld een persoonlijke bijdrage te leveren. Met diverse leer- en ontwikkeltrajecten naar keuze helpen we onze medewerkers graag groeien.

Bij Van Rossum vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bieden daarom, naast interne en externe opleidingen, ook een gedegen inwerkperiode aan. Wij hebben eigen arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling. Jaarlijks ontvang jij 8% vakantiegeld en uiteraard bieden wij een marktconform salaris passend bij jouw kennis en ervaring.

Ontspanning is belangrijk en dat is bij Van Rossum terug te zien. Tijdens de pauze kun jij jouw collega’s uitdagen tot een potje tafelvoetbal in de kantine of tot rust komen onder het genot van een stuk fruit. Lijkt het jou leuk om na werktijd te gaan sporten? Dan zijn de verschillende ‘sportgroepjes’ (zoals tennis- of zaalvoetbal) mogelijk wat voor jou!

Een goed team ben je samen. Daarom helpen we elkaar en dagen we elkaar uit. Met collega’s die trots zijn op hun werk en een fijne werksfeer belangrijk vinden.

Wie ben jij?

Als HR-medewerker bij Van Rossum ben je een echte duizendpoot en sparringpartner. Diversiteit is precies wat jij leuk vindt. Je bent communicatief sterk en maakt makkelijk de vertaling van data naar beleid. Je staat tussen de mensen en bent op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer. De medewerkers staan bij ons op nummer 1. Zonder ons team van collega’s zijn wij niet in staat om kwaliteit te leveren voor onze opdrachtgevers. Iedereen krijgt bij ons de mogelijkheid om zich te ontplooien en te ontwikkelen.

Kortom, sta jij midden in de organisatie en ben je iemand die snel kan schakelen tussen je collega’s op de vloer en met de leidinggevende? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want mede door jouw inspanningen hebben wij een solide HR-beleid!

Als HR-medewerker zorg jij er, samen met collega’s, voor dat onze mensen met plezier aan het werk zijn en samen resultaten behalen.

Carolien roozendaal | hr-manager

Jouw inbreng

 • Afgeronde MBO/ HBO opleiding Human Resource Management
 • Je kunt zelfstandig aan de slag en durft initiatief te nemen
 • Je stelt prioriteiten en kan snel doorpakken
 • Je hebt oog voor zowel de medewerkers als de organisatie
 • Denkt mee aan de toekomst van Van Rossum  
 • Je gaat samen met het team voor het beste resultaat

Heb je interesse?

Ben je goed in tussen de regels door lezen, luisteren, mixen en matchen? Hou je van veelzijdigheid? Heb je een no-nonsense mentaliteit en denk je in oplossingen? Wacht dan niet en reageer meteen! Wij verwelkomen jou graag in het Van Rossum-team.

Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@vanrossumbv.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Carolien Roozendaal via: 020 – 6153711. Zij staat je graag te woord.

Solliciteer nu!

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je motivatie, een goede motivatie is altijd het halve werk. Schrijf het goed uit en imponeer ons!
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Upload hier je CV, maak hem wel zo uitgebreid mogelijk, zodat we een goede indruk krijgen van jouw kunnen en ervaring.
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.