Projecten

Well House

Noord-Holland

Well House verrijst in 2025 op de Amsterdamse Zuidas en mag zich dan met 86 meter het hoogste houten kantoorgebouw ter wereld noemen. Een houten constructie, zoals die van Well House, is nog nooit eerder op deze schaal uitgevoerd.

Bekijk Project

Robin Wood

Noord-Holland

Op Centrumeiland IJburg in Amsterdam wordt Robin Wood gerealiseerd. Robin Wood bestaat volledig uit hout en voldoet aan hoge duurzaamheidsambities. Het ontwerp is opgebouwd uit drie lagen die samen een ‘Urban Village’ vormen.

Bekijk Project

Poppies

Noord-Holland

Gemeente Amsterdam had de duurzame ambitie om een circulair complex neer te zetten en dat is met Poppies gelukt. Poppies omvat 100 appartementen en een plint met een diversiteit aan werkfuncties en horeca. Het woongebouw is een optelsom van circulaire ambities.

Bekijk Project

DW02 Lighthouse

Noord-Holland

DW02 Lighthouse verkrijgt een nieuwe oriëntatie aan het centrale plein van District West en wordt voorzien van een indrukwekkende entree met een glazen atrium. De constructie van de uitbreiding wordt volledig in hout uitgevoerd en biedt ruimte aan verschillende dakterrassen.

Bekijk Project

Havana Almere-Duin

Flevoland

Direct aan het IJmeer – met Almere in de rug en zicht op Amsterdam – vind je Duin. Een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap. Deze prachtige wijk combineert wonen, werken en recreëren, met echte duinen, bossen en stranden.

Bekijk Project